Lovreta Line - Makarska

Inox, metalna i kovana bravarija

Naša renomirana tvrtka LOVRETA LINE već se 20 godina bavi obradom inox materijala. Jedna smo od tvrtki koja je prepoznala inox i dala mu prednost, kao novom materijalu na ovom našem području. Nalazimo se u Makarskoj, na adresi Put Volicije bb

Brojni zadovoljni klijenti, garancija su kvalitete naše usluge.

Pored inox proizvoda u posljednje vrijeme izrađujemo i proizvode od tzv. crne bravarije.
U našem asortimanu možete naći široku lepezu proizvoda, koje izrađujemo od INOX materijala kvalitete 304 i 316, te, kovanog željeza i željeznih profila. Tvrtka LOVRETA LINE posluje na površini od 200 m2, sa odvojenim dijelom za poliranje, brušenje i bojanje. U našoj tvrtki zapošljavamo kvalificirane radnike, pa tako danas brojimo 6 zaposlenika, koji Vam u svakom trenutku stoje na usluzi.
Pogon naše firme je zaista suvremeno opremljen, a posjedujemo i vlastiti vozni park.

Tako u asortimanu tvrtke Lovreta Line možete uz vrhunsku uslugu pronaći:

Inox ograde
kapije vrata
kovanu bravariju
metalne konstrukcije
ograde kako vanjske tako i unutarnje
kompletni nautički program
unikatne stolove i stolice
spiralne i sve druge stepenice
metalne montažne hale
nadstrešnice
ugostiteljsku opremu
veće i manje konstrukcije
vanjsku rasvjetu
razne klupe za sijedenje...

Dakle, bez ikakvog problema ispunjavamo sve Vaše želje i zahtjeve vezane uz naš široki asortiman. Nadalje, ukoliko opremate svoj brod ili jahtu, slobodno nam se obratite.
Ako Vam pak trebaju stepenice i gazišta koja će krasiti Vaš interijer ili eksterijer, obratite nam se i mi ćemo Vam rado pomoći. Također, imajte u vidu da samo Vi možete biti vlasnik unikatnog stola sa stolicama koji će biti ukras Vašem domu.
U posljednje vrijeme sve su nam traženije nadstrešnice od inoxa, budući je on trajan i ujedno otporan na koroziju. Kod kovanih ograda nudimo vam veliki izbor ukrasnih elemenata za Vaše ograde i kapije , te cinčanje istih, kao i bojanje kvalitetnim bojama za kovanu bravariju, koje ujedno ukrašavamo patinama. Nudimo Vam i ostale uslužne djelatnosti kao što su montaža, varenje, brušenje, poliranje, tokarenje, cinčanje, bojanje, te plastificiranje metala.
Naglašavamo da je inox materijal kojeg odlikuje visoka estetika, a osim toga veoma se lijepo oblikuje, te se upotrebljava za razne eksploatacijske uvjete.
Bilo da je vani snijeg, vjetar, kiša ili sunce, inox je otporan na sve. Svojom čvrstoćom on odolijeva svim vremenskim uvjetima. A njegova vizualna kvaliteta i atraktivne površine u svakom trenutku privlače svojim izgledom. Njegova površina se može polirati , pjeskariti , i obrađivati na druge načine, što upotpunjuje vizualni efekt ovog materijala.

Primjerice, sve češće korištene inox ograde danas su najatraktivniji oblik upotrebe ovog materijala u graditeljstvu. Upravo zbog svojih superiornih vizualnih i fizikalnih svojstava u odnosu na druge metale, ove se ograde koriste u svim prilikama.
Dakle, inox je moguće uklopiti u svaki dio doma, ili pak plovećeg objekta.

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi proizvoda od inox materijala, svrstava nas u sam vrh ljestvice na ovom dijelu tržišta. Garancija naše kvalitete i poslovanja je suradnja s brojnim hotelima i poduzećima te uređenje stambenih zgrada i obiteljskih kuća.
Između ostalog možemo se pohvaliti radovima na Hoteu „Park“- Makarska, Hotelu "Dalmacija" Makarska, Vili Šeherezada Dubrovnik, Vili Mira Tučepi, zatim tu je Crkva Kraljica Mira Makarska, Stambena zgrada Tommy Makarska, Stambena zgrada Marineta Makarska, Hotel Horizont Baška Voda, Brodogradnja Marušić Brist, Hidro elektrana Zakučac,te brojne stambene zgrade i obiteljske kuće.
Stoga, DOĐITE I UVJERITE SE U KVALITETU NAŠE USLUGE!
Nadamo se uspješnoj zajedničkoj suradnji!
Bravarija za budućnost-bravarija Lovreta Line!

© 2022 Lovreta Line d.o.o. Sva prava pridržana